Fântâni arteziene 2018-10-15T13:20:26+00:00

INGINERIE ȘI ARTĂ

Fântânile arteziene conferă un farmec aparte peisajului în care sunt amplasate. În China secolelor trecute, fântânile arteziene reprezentau un izvor nesecat de noroc și de fericire. Acestea erau construite și pictate în cele mai diverse moduri, iar amplasarea lor era strict strategică. În partea de nord a unui spațiu fântâna ar fi fost închinată succesului profesional, în timp ce amplasată în sud ar fi adus familiei faimă și reputație. Estul echivala cu protecția împotriva bolilor, iar vestul aducea noroc în aria financiară.

Noi considerăm că fântânile arteziene nu au doar o puternică componentă emoțională. Ele influențează în mod direct peisajul, aspectul vizual al spațiului în care sunt plasate. Tocmai de aceea, principiul de bază atunci când construim o fântână este integrarea acesteia cu peisajul.

Adevărata artă în proiectarea unei fântâni arteziene constă în abilitatea de a emula natura, folosind unelte artificiale, astfel încât jocurile de apă să se comporte cât mai natural, fără a dezvălui privitorului modul în care realizarea acestui lucru a fost posibilă.

Toate fântânile arteziene pe care le executăm reprezintă proiecte complexe, în realizarea cărora echipa de la Aqua Design își pune în practică toată expertiza și întregul set de abilități.

Chiar dacă proiectul dumneavoastră este mai mic ca dimensiune decât altele, pentru noi este la fel de important și va fi tratat cu aceeași atenție, responsabilitate și seriozitate.

PREȚURI

Model fântână arteziană albă 1

Fântâna arteziană statică (înălțimea jeturilor constantă, fără jocuri de apă) este realizată din 100 de duze parabolice cu înălțimea de 1 m, fixate pe un distribuitor rotund din inox pentru a pune în valoare jetul central care are înălțimea de 4 m.

Fântâna arteziană este luminată cu fibră optică, cu schimb de culoare pe perioada nopții.

Bazinul are un diametru de 5 m, finisat cu travertin la exterior și mozaic vitroceramic la interior.

 

*prețurile și dimensiunile sunt estimative Pentru oferta exactă vă rugăm să ne contactați

Echipamente

15 600
  • + TVA *

Construcție

11 000
  • + TVA *
  • Proiect tehnic
  • Bazin
  • Cămin tehnic